Voorstelling


Het Brussels Chapter Belgium heeft zijn 25ste verjaardag in 2018 gevierd, en telt vandaag ongeveer 120 leden !

Maar..... wie zijn we ?

Gepassionneerd van Harley-Davidson® motorcycles, wij zijn iedereen leden van de H.O.G.® (Harley Owners Group), de grootste Motorcycle Club van de wereld, met meer dan een miljoen leden.

Het Brussels Chapter Belgium hergroepeert eigenaars van Harley-Davidson® motoren & trikes van het Brussels gewest en zelfs elders...

het Brussels Chapter Belgium heeft de zorg om de vriendschapsbanden en de solidariteit tussen zijn leden te onderhouden.

In het algemeen, komen wij bijeen de vrijdag avond in onze Club-House te Tubize, in een familie- en broederlijke geest.

Het is ook in onze Club-House dat wij de officiële vergaderingen van het Chapter houden (Min. 6 per jaar) met voorstelling van de projecten van het seizoen.

Voor wat onze activiteiten betreft : wij organiseren ritjes op week-end, een jaarlijkse Ride-Out, een jaarlijks banket, en talrijke andere festiviteiten. Wij nemen deel aan gebeurtenissen in België en in het buitenland (Grimaud - Faaker See - Rudesheim – Benelux Rallye – etc.).
Wij organiseren en/of nemen deel aan caritative of filantropische activiteiten, los van elke politieke of confessionele ideologie, teneinde de hartelijkheid en de vriendschapsbanden die ons binden te behouden.

Voor degenen die met ons zouden willen rijden, hier zijn enkele weblinks naar nuttige informaties :


*
*   *

Facebook  - Privacy  - H.O.G.®  - H.O.G.® Benelux  - Events disclaimer  -  Contact

Aantal bezoeken :  159814  - Aantal gelezen webpagina's :  307250